Info

Fotoväggar – en flexibel lösning för evenemang

En fotovägg är ett utmärkt sätt att skapa en iögonfallande bakgrund vid olika event. Med hjälp av en justerbar metallram och utbytbara tygdukar kan fotoväggen enkelt anpassas efter aktuellt behov. Fotoväggen är lätt att montera och demontera vilket gör den idealisk att hyra för tillfälliga evenemang. Samtidigt är den tillräckligt stabil för att kunna stå upp under längre perioder. Här finns mer om fotoväggar.

Flexibelt system

Fotoväggssystemet består av en metallram med teleskopfunktion så att höjden enkelt kan justeras efter önskemål. På ramen fästs sedan en tygduk med matchande öglor. Tack vare den flexibla konstruktionen kan fotoväggen enkelt anpassas till olika storlekar på tygdukarna. Detta gör att samma ram kan återanvändas för flera olika ändamål över tid. Själva metallramen tillverkas av aluminium eller stål vilket gör den stabil och hållbar. De tygdukar som spänns upp i ramen är av hög kvalitet i flamsäkert material.

Detta innebär att fotoväggen klarar brandskyddskrav för offentliga lokaler. Samtidigt håller tyget för slitaget av att demonteras och återanvändas.

Anpassningsbara tryck

På tygduken för fotoväggen kan valfritt motiv eller budskap tryckas. Detta gör den extremt flexibel för olika typer av event.

Allt från fotomotiv för bröllop till företagslogotyper eller reklambudskap för mässmontrar går att applicera på ytan. Trycket håller hög kvalitet och sitter kvar även efter flera användningar. Tack vare det genomtänkta systemet är fotoväggen väldigt enkel att sätta upp och ta ner. Det går snabbt att montera ramen och spänna upp den matchande tygduken med hjälp av öglorna. Hela arrangemanget är smidigt att transportera och förvara mellan användningarna. Detta gör det enkelt att hyra fotoväggen för olika kortvariga evenemang.

Prisvärd reklam

Fotoväggar är ett prisvärt alternativ för att skapa uppmärksamhet och visa upp budskap på event. Jämfört med andra storskaliga dekorationer är detta ett kostnadseffektivt val.

Samtidigt går ytan att återanvända flera gånger med nya tryck. Detta gör att investeringen i en fotovägg ofta lönar sig på sikt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *